HAKKARİ / YÜKSEKOVA - Muharrem Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Kütüphane haftasını;atölyelerimizde, sınıflarımızda, kütüphanemizde, bahçemizde okulumuzun her köşesinde kitap okuyarak değerlendirdik.

Okulumuzda kitap okuma saatleri ile kitabın değerini her gün her saat canlı tutmakla mutluyuz.

Kütüphane haftası adına bugün yine okuduk..

Mrt

Okulumuz öğrencilerine 14.03.2022-17.03.2022 tarihleri arasında mesleki rehberlik kapsamında Kariyer Günleri düzenlenmiştir

Mrt

Düne, bugüne, yarına her zaman anlam katacak olan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun...

Haz

1000 Okul Projesi kapsamında 81 ilde düzenlenen " Meslek Liseleri Sanatsal Etkinliklerle Buluşuyor." etkinliği sonunda okulumuz müzik alanında ilk üç ödülü resim alanında birincilik ödülünü almıştır. Düzenlenen yarışmalarda resim ve müzik alanları birincilerimize laptop,Müzik alanı ikinci ve üçüncülerimize tablet verilmiştir. Ödüllerini Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Bilal GÜR takdim etmiştir.Rehberlik eden öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.